Бібліотека ОНМедУ: До Дня захисників і захисниць України

1 жовтня в день Покрови Пресвятої Богородиці в Україні відзначається День захисників і захисниць.

У науковій бібліотеці Одеського національного медичного університету з цієї нагоди відбулася зустріч співробітників закладу з військовослужбовцем ЗСУ Василем Прокоф’євим.

Василь — дуже творча особистість. У мирний час працював науковим співробітником в Одеському краєзнавчому музеї, малював картини, грав на гітарі, брав участь у конкурсі моделювання радіокерованих пристроїв. Його ніколи не приваблювала військова служба, але коли почалася війна, одним із перших пішов захищати свою Батьківщину. На жаль, нещодавно під час виконання бойового завдання Василь отримав поранення. Зараз він проходить лікування у військовому госпіталі.

Зустріч проходила у дуже теплій атмосфері. Співробітники бібліотеки з зацікавленістю слухали розповідь Василя про його дворічний бойовий шлях і про товаришів, з якими ділив всі тяготи військової служби.

Після зустрічі Василь Прокоф’єв відвідав головний корпус ОНМедУ, де біля стенду загиблим героям-медикам віддав шану усім загиблим захисникам України хвилиною мовчання.

ІНФОРМАЦІЙНІ МАТЕРІАЛИ до Дня захисників і захисниць України–2024