З Днем медичного працівника!

Шановні лікарі, медсестри, фельдшери, наукові співробітники, здобувачі вищої освіти!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом — Днем медичного працівника!

На мій погляд, це свято загальнодержавного масштабу, адже саме ми відповідаємо за здоров’я та життя громадян нашої країни.

Ми живемо у складний та напружений час. В умовах війни, що триває, ми як ніколи розуміємо важливість нашої місії — служити людям.

Кожен представник Одеського національного медичного університету робить свій внесок на передовій боротьби за здоров’я та життя людей. Ми рятуємо наших поранених у військових шпиталях і цивільних лікарнях, надаємо співвітчизникам психологічну допомогу, яку вони дуже потребують під час воєнного стану. Наші викладачі виховують нову зміну медиків, які прагнуть стати висококваліфікованими фахівцями та віддавати частину свого серця найблагороднішій професії у світі. Я впевнений, що разом, спільними зусиллями, ми обов’язково подолаємо всі труднощі і переможемо!

Вітаючи вас із Днем медичного працівника, хочу висловити свою глибоку вдячність за вашу безцінну працю та за те, що ви є маяком надії і впевненості для всіх тих, хто цього потребує.

Бажаю вам, шановні колеги, витримки і сил у цей непростий час, мирного неба над нашою улюбленою Україною, міцного здоров’я, натхнення, невпинного професійного зростання і реалізації всіх планів.

Нехай ваші серця завжди будуть сповнені віри, надії та любові!

З найкращими побажаннями та глибокою вдячністю,
Валерій ЗАПОРОЖАН