Семінар за участю австрійських та українських університетів у Відні (Австрія)

12-13 червня 2024 року в рамках процесу розбудови нових партнерств, у Відні (Австрія) відбувся семінар за участю австрійських та українських університетів. Організаторами події виступили Австрійське агентство з питань освіти та інтернаціоналізації (OeAD) разом із Федеральним міністерством освіти, науки і досліджень Республіки Австрія, Міністерством освіти і науки України та Національним Еразмус+ офісом в Україні.

ОНМедУ представляла Перша проректорка, професор Валерія Марічереда.

У своїх вітальних словах Надзвичайний та Повноважний Посол України в Республіці Австрія Василь ХИМИНЕЦЬ, виконавчий директор Австрійського агентства з питань освіти та інтернаціоналізації OeAD Якоб КАЛІЧЕ і заступник голови департаменту вищої освіти Федерального міністерства освіти, науки і досліджень Республіки Австрія Геріберт ВУЛЬЦ окреслили ключові пріоритети співпраці між Україною та Австрією, в тому числі у сферах освіти і науки.

Під час 2-денної продуктивної роботи семінару учасники мали змогу познайомитись один з одним, обмінятись досвідом співпраці, презентувати свої заклади, знайти потенційних партнерів та обговорити ідеї для майбутнього співробітництва і підготовки спільних проєктів у галузях освіти та науки.