Безкоштовні курси від FutureLearn


Шановні студенти та викладачі!

Ми дуже раді поділитися з вами чудовою новиною!

FutureLearn, глобальна платформа соціальної освіти (Велика Британія) з 18 мільйонами слухачів і тисячами онлайн-курсів, дозволила співробітникам і студентам ОНМедУ безкоштовно записатися на курси, розроблені провідними міжнародними університетами світу.

FutureLearn прагне підтримувати університети в Україні, які постраждали від триваючого конфлікту, розбудовувати партнерські відносини між навчальними закладами по всьому світу та сприяти академічному та культурному обміну.

Надаючи українським університетам вільний доступ до своєї програми Campus, FutureLearn прагне сприяти міжнародній співпраці в рамках Ініціативи побратимства (Twinning initiative) університетів Великобританії та України.

Безкоштовний доступ для українських студентів означає, що ви отримаєте усі переваги платної підписки. Переваги включають швидке вивчення матеріалів курсу, якщо це потрібно, а також доступ до іспитів і цифровий сертифікат досягнень після успішного завершення курсу. У сертифікаті зазначаються результати навчання, результати тестування, навчальний заклад та прізвище викладача.

Отримати доступ до програми Future Learn Campus для ОНМедУ означає:
– Вільний доступ до курсів для студентів незалежно від їх фізичного місцезнаходження.
– Включає прибл. 600+ коротких курсів – бібліотека курсів базується на матеріалах партнерів, які погодилися бути частиною Future Learn Campus.
– Можливість університету бачити, скільки студентів приєдналося та до чого вони мають доступ.
– Доступ ґрунтується на наявності офіційної університетської електронної пошти.

Сторінка ONMedU Campus вже готова – ви можете знайти її за адресою:
https://www.futurelearn.com/campus/odesa-national-medical-university
Cкористайтеся цією довідковою сторінкою, щоб зрозуміти як користуватись ресурсом:
https://futurelearn.zendesk.com/hc/en-us/articles/10565875080978-Campus-for-Ukraine

Всі питання або коментарі, що можуть виникнути під час роботи у Кампусі МедУ Future Learn, надсилайте на адресу: [email protected]

Бажаємо успіхів та задоволення від отримання нових знань!