З Днем народження, Одесо!

Шановні одесити і гості нашої чудової Одеси!

Друге вересня — День народження міста, яке ми ласкаво іменуємо Одесою-мамою. У цьому виражені безоглядне кохання, вірність і відданість нашій «матусі», якій сьогодні виповнюється 230 років.

Як Почесний громадянин Одеси від щирого серця вітаю всіх мешканців з цим святом!

Ми пишаємось нашим одеським колоритом, нашою гостинністю та нашим почуттям гумору, яке відоме далеко за межами країни. Ми пишаємося нашою історією, що є насамперед історією талановитих мешканців — музикантів, архітекторів, письменників, художників, спортсменів, вчених. І мені радо, що серед них багато вчених Одеського національного медичного університету, які протягом майже ста двадцяти п’яти років вносять чималий внесок у розвиток світової медицини. Наш університет і досі привабливий не тільки для студентів з різних регіонів України. Його унікальна атмосфера сприяє обміну ідеями та знаннями із вченими з усього світу. Ми виховуємо нове покоління лікарів і науковців, яке будуватиме здорове майбутнє Одеси та України.

Нині наше любе місто відважно протистоїть агресорові. І немає сумнівів у тому, що вистоїть, здолає, житиме, процвітатиме і жартуватиме.

З Днем народження тебе, кохана Мамо!

Валерій Запорожан