З новим навчальним роком!

Дорогі здобувачі вищої освіти Одеського національного медичного університету! Вітаю вас з початком нового навчального року!

Ви стали ще на один крок ближче до своєї мети — дарувати здоров’я та спасати життя! Впевнений, що у новому навчальному році ви отримаєте ще більше знань та навичок, будете брати активну участь у наукових форумах, тренінгах та майстер-класах як українського, так і міжнародного масштабу.

Щиро вітаю першокурсників у багатотисячній родині Одеського національного медичного університету. Попереду у вас — захоплюючий світ Медицини, у якій проведуть вас досвідчені викладачі й мудрі наставники, цікаві зустрічі, молодіжні заходи, нові друзі! Попереду багато випробувань! І все залежить від вас — ви станете продовжувачами та послідовниками своїх видатних попередників, яких виховав Одеський національний медичний університет.

Шановні студенти! Будьте працьовитими та допитливими, вбирайте знання та переймайте майстерність! Впевнено та наполегливо йдіть до своєї мрії! Бажаю вам успіхів у навчанні!

Окремо хотілося б звернутися до колег: викладачів, науковців, лікарів Університетської клініки та Багатопрофільного медичного центру. Успіхи та досягнення нашого університету були б неможливі без внеску кожного з вас. Навіть умови воєнного стану не змусили вас знизити професійну планку. Ви залишились вірними справі свого життя! Спасибі вам за відданість своїй професії!

Бажаю вам міцного здоров’я, витримки, віри та надії, а в роботі — стабільності, прагнення до нових ідей і досліджень, великих професійних успіхів!

Ваш Валерій Запорожан