З Днем незалежності!

Шановні співвітчизники!

Сьогодні ми відзначаємо головне свято нашої країни — День Незалежності.

33 роки тому на світових просторах з’явилася нова молода держава — Україна.

Українці вистраждали свою незалежність протягом століть, а отримавши її, почали розбудовувати державу власним шляхом розвитку.  Було нелегко, були злети й падіння, успіхи й помилки, але ми невпинно йшли цим шляхом заради розквіту Батьківщини та її гідного місця серед європейських країн.

З того часу, як була проголошена незалежність, минуло кілька етапів духовного оновлення і зростання патріотизму, розвитку та збереження традицій українського народу, відчуття гордості за наш народ та його історію.

І з кожним роком це свято додавало наснаги та впевненості у майбутньому.

У нашому Одеському національному медичному університеті постійно зростав рівень якості освіти та підготовки фахівців усіх медичних спеціальностей. Інтенсивно розвивалися міжнародні відносини з провідними медичними університетами світу. Тисячі іноземних і вітчизняних студентів пишалися дипломами, отриманими в ОНМедУ.

На жаль,  24 лютого 2022 року почалася війна. Мирне життя зруйноване.  Нам складно працювати, вчитися та досягати своїх цілей. Складно, але ми живемо, боремося, працюємо!

Ми віримо в нашу Перемогу, в тріумф розуму та справедливості, у те, що Україна оновиться, стане ще гарнішою, яскравішою та успішнішою.

З Днем незалежності!

Слава тобі, Україно!

Героям — слава!

Ректор ОНМедУ
академік  Валерій Запорожан