Члени Ради Товариства молодих вчених ОНМедУ приймали участь у семінарі «Реалії та перспективи транскордонного співробітництва»

17 грудня члени Ради Товариства молодих вчених ОНМедУ приймали участь у семінарі «Реалії та перспективи транскордонного співробітництва», що відбувся у у коворкінговому просторі Одеського національного економічного університету за підтримки Центру трансферу знань і технологій.

Представники Центру здійснюють пошук зацікавлених потенційних інвесторів, організовують презентації наукових розробок, прямі переговори та В2В зустрічі. Одеський центр здійснює консультування юридичних та фізичних осіб з питань управління інтелектуальною власністю, трансферу технологій та комерціалізації науково-технічних розробок, є організатором бізнес заходів та зустрічей, серед яких і Контактна біржа. У даному заході беруть участь наукові діячі та представники науково-дослідних установ, які найбільш зацікавлені у встановленні ділових контактів з українськими компаніями.

У порядку денному були розглянуті питання транскордонної співпраці освітян, розвитку грантової діяльності та Twinning — ініціатив побратимства між містами, ОТГ, науковими установами та закладами вищої освіти.

Дискусія виявилась дуже цікавою та жвавою — адже оговорені питання є важливими складовими успіху Університету та молодих вчених на їх теренах роботи. Були налагоджені зв’язки до подальшої співпраці.

Офіційна сторінка Центру: https://ttn-odessa.com

За подальшою інформацію просимо звертатись до Ради Товариства молодих вчених ОНМедУ.