З Днем науки України!

Шановні науковці Одеського національного медичного університету!

Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем науки! Святом новаторських ідей та відкриттів!

Наука — це завжди рушійна сила прогресу, а науковці — інтелектуальний потенціал суспільства.

І наш Одеський національний медичний університет за свою майже 125-річну історію став відомим у світі завдяки науковій діяльності та вагомим здобуткам вчених. Наші наукові школи — і педіатрична, і терапевтична, і хірургічна тощо, набули визнання далеко за межами України. Ми продовжуємо традиції великих попередників та поглиблюємо свій науковий потенціал.

Попри війну  наші академіки і професори, доценти і доктори філософії, аспіранти і здобувачі освіти продовжують займатися наукою.

Наукові конференції, які ініціює наш університет за різними медичними напрямами, збирають науковців не тільки з України, а й з усього світу.

Активно  працюють Студентське наукове товариство та Товариство молодих вчених, на які ми покладаємо великі надії. Працелюбність, справжня зацікавленість темами наукових досліджень дають змогу здобувачам освіти і молодим вченим брати участь у наукових конференціях  міжнародного рівня, отримувати грамоти, дипломи та подяки. Щорічна традиційна конференція здобувачів освіти і молодих вчених «Сучасні теоретичні та практичні аспекти клінічної медицини» є справжнім святом молодої науки та стимулом для подальшого дослідницького пошуку, першими кроками у великий світ науки.

Дякую всім за відданість науці!

Бажаю мира, здоров’я, невичерпної творчої наснаги, реалізації  наукових планів та ідей!

Зі святом!

Щиро ваш академік Валерій ЗАПОРОЖАН