Факультет медицини Університету Британської Колумбії (Канада)

   

Шановні студенти!

Передаємо найщиріші вітання від факультету медицини Університету Британської Колумбії (Канада)!

Як і багато інших університетів, які постраждали від пандемії COVID-19, Університету Британської Колумбії довелося призупинити свої міжнародні студентські програми, зокрема Ванкуверську літню програму (VSP). Ми дуже раді повідомити вам, що після короткої перерви медичний факультет UBC вітає студентів, які повертаються особисто на VSP 2023. VSP з медицини залишається чудовою академічною програмою, яка дасть вам можливість:

  • Навчання у всесвітньо відомій медичній школі та університеті
  • Розвивати необхідні навички для успіху в майбутній кар’єрі
  • Дізнатися про передові дослідження в галузі охорони здоров’я, які проводяться в UBC (Університеті Британської Колумбії)
  • Відчути канадське суспільство, культуру та стиль освіти
  • Дослідити прекрасне місто Ванкувер
  • Познайомитися зі студентами з Канади та всього світу

Для VSP 2023 ви можете вибрати будь-який з 13 пакетів курсів, включаючи три нові пропозиції повністю персональних пакетів курсів, які пропонуються між сесією в червні 2023 р. (2 червня 2023 р. – 2 липня 2023 р.) або під час сесії в липні 2023 р. ( 14 липня – 14 серпня 2023 р.).

Повну інформацію про пропозиції курсів, інформацію про відповідність вимогам, фінансове покриття, а також терміни реєстрації можна знайти на веб-сайті VSP: https://vancouversummerprogram.ubc.ca/course-packages/medicine/ .

Онлайн-система подачі заявок уже відкрита, і заявки приймаються в порядку черги, тому ми заохочуємо вас подати заявку раніше.

Якщо у вас виникли запитання або ви хочете отримати більше інформації про пакети курсів VSP, будь ласка, не соромтеся звертатися за адресою: [email protected] .