Онлайн лекція-дискусія «Тренд на гендерну рівність у світовій та українській політиці»

6 червня 2024 року о 16:00 відбудеться унікальна онлайн лекція-дискусія із Віцеспікеркою Верховної Ради України Оленою Кондратюк на тему «Тренд на гендерну рівність у світовій та українській політиці».

Учасники зустрічі матимуть унікальну нагоду поспілкуватися з Віцеспікеркою Парламенту, разом проаналізувати тренд на гендерну паритетність у світовій політиці та дізнатися про основні бар’єри, з якими стикаються жінки на шляху до політичних вершин, а також про прогрес та виклики у цьому напрямку на прикладі українського парламенту.

Лекція є спільним проєктом Освітнього Центру Верховної Ради України та Ukreate Hub, патронесами якого є Віцеспікерка Верховної Ради України Олена Кондратюк і спікерка литовського Сейму Вікторія Чміліте-Нільсен.

Просвітницький заход Освітнього центру Верховної Ради України скерований на просвіту української молоді, висвітлення надзначущих соціальних тем та посилення комунікації із міжнародною спільнотою, а долучення до європейських цінностей, безумовно, увиразнює значущість євроінтеграційного вектору розвитку нашої держави.

Для участі в заході просимо зареєструватися за посиланням:

https://forms.gle/RfhPsDfZkztn9vcJA

Звертаємо вашу увагу на те, що реєстрація доступна до 12:00 5 червня 2024 року.