Інформування випускників щодо вільних вакансій (Миколаївщина)

Запрошуємо випускників 2024 року закладів вищої освіти, що здійснюють підготовку здобувачів за спеціальностями галузі знань 22 «Охорона здоров’я»  в інтернатуру.

Державна установа «Миколаївський обласний центр контролю та профілактики хвороб  Міністерства охорони здоров’я України» запрошує для проходження інтернатури на базі установи за спеціальностями : «ЕПІДЕМІОЛОГІЯ» та «ЛАБОРАТОРНА ДІАГНОСТИКА, ВІРУСОЛОГІЯ, МІКРОБІОЛОГІЯ» з подальшим  працевлаштуванням у сучасному закладі,  з гідним посадовим окладом, на  посади :

«ЛІКАР-ЕПІДЕМІОЛОГ» – поглибите знання, навички та уміння з підготовки та реалізації заходів при розбудові вітчизняної системи охорони громадського здоров’я, прийматимете участь в організації та проведені профілактичних та протиепідемічних заходів, що спрямовані на збереження здоров’я та санітарно-епідемічного благополуччя населення. Оволодієте навичками роботи з даними, статистичного аналізу.

Медико-профілактичний профіль є пріоритетом у всіх політиках держави, особливо на час дії воєнного стану в Україні та післявоєнний період, оскільки краще попередити хворобу ніж її лікувати.

«ЛІКАР-ЛАБОРАНТ», «ЛІКАР-ВІРУСОЛОГ», «ЛІКАР-БАКТЕРІОЛОГ» –  станете затребуваним професіоналом, виконуючи дослідження на сучасному обладнанні, яким оснащені лабораторії  установи  та впроваджуючи інновації, в т.ч. при реалізації дієвої системи моніторингу об’єктів зовнішнього середовища для покращення стану безпечного середовища життєдіяльності людини.

Всі фахівці Державної установи «Миколаївський обласний центр контролю та профілактики хвороб  Міністерства охорони здоров’я України» постійно беруть участь у навчальних програмах, в тому числі за кордоном, для відпрацювання практичних навичок та впровадження передового світового досвіду у роботі, що  сприяє  професійному розвитку і зростанню.

Інформація про Миколаївський обласний ЦКПХ→