«День відкритих дверей» в ОНМедУ 05 та 06.07.2023

Шановні вступники!

Одеський національний медичний університет запрошує вас на «День відкритих дверей», який проходитиме 5 та 6 липня 2023 року.

5 липня 2023 року об 11.00 відбудеться зустріч в ОНЛАЙН форматі з адміністрацією ОНМедУ, працівниками приймальної комісії та деканами факультетів нашого університету. Під час проведення заходу ви зможете ознайомитися зі спеціальностями, за якими проводиться вступ, умовами навчання в університеті, отримати консультації з питань правил прийому та відповіді на всі ваші запитання.

Ваші запитання просимо надсилати заздалегідь на пошту приймальної комісії [email protected] до 14:00 4 липня 2023 року.

Посилання на трансляцію в YOUTUBE: https://youtube.com/live/4Zd-68f7MjE?feature=share.

6 липня 2023 року об 11:00 планується проведення ознайомчих екскурсій з підрозділами університету. Учасникам заходу буде запропоновано відвідати Університетську клініку, Інноваційний навчальний симуляційний центр університету, в якому ви зможете особисто попрацювати на симуляторах та муляжах. А також передбачено ознайомлення майбутніх абітурієнтів з унікальними експонатами університетських музеїв анатомії та патологічної анатомії.

Для охочих побачити на власні очі можливості клініки місце початкового збору об 11:00 – Університетська клініка, вул. Тіниста, 8. Для бажаючих відвідати симуляційний центр та музеї об 11:00 — вул. Ольгіївська, 13.

Ласкаво просимо!