Посада: старший викладач кафедри
Контактна інформація: [email protected]
НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:
Напрямки наукових досліджень: наукові основи жирового харчування (біохімічні механізми перетравлення жирів в кишечнику, вплив високожирового харчування на стан мікробіоти організму, дослідження визначення ролі окремих жирних кислот в харчових жирах), роль ендогенної мікробіоти в патогенезі неінфекційних хвороб.
Тема дисертаційної роботи (рік захисту): «Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів», (2005 р.)
НАУКОВІ ПРАЦІ:
https://apcz.umk.pl/JEHS/article/view/45435
https://zenodo.org/record/8200432
ІНША ПРОФЕСІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ: педагогічна
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ, СТАЖУВАННЯ:
Державний заклад освіти «Одеський інститут післядипломної освіти» національного університету харчових технологій, 2019 р.